Начало За нас Творчески екип Концертни изяви Актуално и предстоящо Репертоар и видео Галерия Контакти
Концертни изяви
Концертни изяви
Специалност "Хореография" при ВСУ чества своята 15 годишнина с грандиозен концерт

Грандиозен концерт-спектакъл по повод 15 годишнината на специалност "Хореография" при Варненския свободен университет "Черноризец Храбър" изнесоха над 150 танцьори от формации, ръководени от хореографи, преподаватели в специалност "Хореография" в университета. Концертът се състоя на 27 юни 2011 г. в Летен театър – Варна.

Под бурните аплодисменти от препълнените скамейки в театъра, участие в спектакъла взеха фолклорният ансамбъл на Академичния танцов театър при ВСУ "Черноризец Храбър" с директор и художествен ръководител проф. Петър Ангелов и асистентите Мария Кърджиева и Ивайло Иванов, балетът за съвременна хореография "АРТДЕНС" към Академичния танцов театър при ВСУ "Черноризец Храбър" с ръководител Нина Козина, фолклорният ансамбъл "Шумен" при Община Шумен с ръководител Катя Кайрякова и танцовата формация "THE CENTER" ВАРНА с ръководител Георги Енчев-Гош.

Концертът беше част от честванията на 20 годишнината на Варненския свободен университет. В края на спектакъла проздравления и цветя се поднесоха от името на ректора на ВСУ "Черноризец Храбър" проф. д.ик.н. Анна Недялкова, от проф. д-р Стефан Терзиев, декан на Архитектурния факултет на ВСУ "Черноризец Храбър", от Настоятелството на Варненския свободен университет и от г-жа Валентина Крачунова, директор на Хуманитарна гимназия "Константин Преславски", Варна.
2013 © Варненски свободен университет "Черноризец Храбър" - Академичен танцов тетър. Всички права запазени.
2013 © Варненски свободен университет "Черноризец Храбър" - Академичен танцов тетър. Всички права запазени.