Начало За нас Творчески екип Концертни изяви Актуално и предстоящо Репертоар и видео Галерия Контакти
Концертни изяви
Концертни изяви
Празник на град Карнобат / 26.09.2015

Студентите от специалност „Хореография” артисти на Фолклорен ансамбъл при Академичен танцов театър на Варненски свободен университет „Черноризец Храбър”, бяха гости на празника на град Карнобат.

Международен фестивал на студентското творчество „Открита нация” в град Орехово-Зуево, Русия

Фестивалът бе открит на 21.05.2014 с художествена програма на студенти от катедра "Изкуства" на ВСУ "Черноризец Храбър". В програмата се включиха Фолклорен ансамбъл и Балет за съвременна хореография на Академичния танцов театър и Ревю на студентите от специалност „Мода и мениджмънт в модата”.

Тържеството, с което варненските магистрати, адвокати, нотариуси, частни съдебни изпълнители и юристи почетоха празника, бе закрито с изпълнение на Академичния танцов театър на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“.

Варненски свободен университет „Черноризец Храбър” професионално направление „музикално и танцово изкуство” представи тържествен концерт – спектакъл посветен на националния празник България „3-ти март”

На 28.02.2014 г. Академичен танцов театър на Варненския свободен университет, представи спектакъла „Де гиди, вино червено” в град Нови пазар. Аплодисментите не спираха в препълнената зала на читалището в града.

На 21 декември 2013 г. студентите от специалност „Хореография”, участници в Академичен танцов театър поздравиха гражданите на Каспичан с КОЛЕДЕН СПЕКТАКЪЛ.

Фолклорен ансамбъл при Академичен танцов театър на Варненски свободен университет "Черноризец Храбър" участва в Тържествен концерт, част от тридневната програма на Втория велик събор на българите по света. В концерта взеха участие и известни музиканти, артисти, певци и хорове.

Вторият велик събор на българите по света се проведе на 2 и 3 ноември 2013 г., в зала № 1 на Фестивален и конгресен център, Варна. Организатори - Асоциацията на българите по света и Община Варна. Събитието се проведе под патронажа на Българската академия на науките и изкуствата (БАНИ) с председател акад. проф. д-р Григор Велев.

През месец октомври 2013 г. студентите от специалност "Хореография" участници в Академичен танцов театър бяха гости на Балкански фестивал на скарата в град Златоград. В рамките на два дни в Етнографския ареален комплекс – Златоград гостите на града се наслаждаваха освен на вкусната балканска кухня и на фолклора на Сърбия, Гърция, Турция, Румъния и България, която бе представена от Фолклорен ансамбъл при Академичен танцов театър на Варненски свободен университет "Черноризец Храбър".

Във фестивала участваха и преподаватели от ВСУ - Филиал Смолян, които представиха новата специалност "Туризъм: хотелиерство и ресторантьорство".

На 28 септември 2013 г. Фолклорен ансамбъл при Академичен танцов театър на Варненски свободен университет "Черноризец Храбър" поздрави гражданите на град Суворово с пъстра и емоционална концертна програма. Поводът, една година от откриването на Фестивален и спортен комплекс "Генерал Суворов".

Варненският свободен университет "Черноризец Храбър" бе домакин на международен семинар "Многоезичието в градските общности - интеграция и различие за Европа". Студентите от Академичен танцов театър поздравиха участниците във форума с концертна програма в която участваха двете формации – Фолклорен ансамбъл и Балет за съвременна хореография.
2013 © Варненски свободен университет "Черноризец Храбър" - Академичен танцов тетър. Всички права запазени.
2013 © Варненски свободен университет "Черноризец Храбър" - Академичен танцов тетър. Всички права запазени.